5-sterren Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance

De premium variant van de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance heeft een 5-sterren beoordeling gekregen van het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView.

De onderzochte verzekeringen worden beoordeeld met een aantal sterren. Vijf sterren is de maximale score. De Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance kreeg de hoogste waardering voor de uitstekende voorwaarden van deze verzekering.

Uitstekende dekking voor bagage en annulering

In totaal onderzocht MoneyView de doorlopende reisverzekering van 49 reisverzekeraars. Het onderzoek bestond uit meer dan 200 onderdelen en er werd onder andere gekeken naar de hoogte van de dekkingen en de redenen om te kunnen annuleren. De Premium variant van Allianz Global Assistance scoort vooral goed op het onderdeel ‘bagage’. De vergoeding voor bijvoorbeeld een camera, laptop of zonnebril is hoger dan die van de meeste concurrenten. Ook dekt deze verzekering een flink aantal redenen om te kunnen annuleren. Hierbij een aantal verbeteringen:

 • De vergoeding voor verblijfskosten in het buitenland na een ongeval of ziekte wordt nu € 100,- per persoon dag.
 • Voor vervoer in verband met een ziekenhuisbezoek in geval van ongeval of overlijden in het buitenland krijg je een vergoeding van maximaal € 250,- per reis.
 • Je mag je reis onderbreken bij overlijden, ziekte of levensbedreigend ongeval van familie in de derde graad (normaal alleen tot de tweede graad).
 • Annuleren van een vakantie is nu ook mogelijk bij de koop van een woning indien de oplevering tijdens of binnen 60 dagen voor de geplande reis valt.

Het hele jaar doorlopend goed verzekerd

De Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering biedt jou een kwalitatief uitstekende verzekering. Waar je ook naartoe reist, je bent het hele jaar door goed verzekerd. Dankzij de flexibele dekkingen is de verzekering helemaal op maat samen te stellen. Je bepaalt zelf waarvoor je verzekerd wilt zijn en je betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt.

Belangrijkste voordelen Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering

 • Gunstige lage premie al vanaf € 1,24 per maand.
 • Keuzevrijheid; door jou op maat te maken en keuze uit drie verschillende bagagedekkingen.
 • Jongerenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
 • Slechts premie voor 1 kind, meerdere kinderen gratis meeverzekerd.
 • Uitwonende studerende kinderen tot 27 jaar en kinderen die wonen bij gescheiden partner ook meeverzekerd.
 • Unieke extra Assistant services; alleen bij Allianz Global Assistance.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Sluit nu de Doorlopende Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af: https://www.reisverzekering-direct.nl